Ring og få et godt tilbud på 40 11 89 83

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

4 + 5 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Isolering af krybekælder

Hvis du bor i en ældre bebyggelse, kan du opleve et behov for isolering af krybekælder. Isolering af krybekælder i Silkeborg, Viborg, Horsens, Ikast eller omegn er noget vi kan hjælpe med.

Krybekældre findes primært i bebyggelser, som daterer mellem 1900 og 1960’erne. Her har det været en effektiv måde at undgå fugtskader i stuegulvet, samtidigt med at man kunne føre diverse rør nede i kælderen. Dette har givet en god mulighed for at kunne inspicere rørene direkte, uden at man skulle åbne op i en mur eller lignende. I moderne tider kan krybekældre dog godt volde problemer.

Behovet for isolering af krybekælder

Når man har en krybekælder, så kan der ganske vist opstå kulde- og fugtproblemer. Krybekældre er nemlig ikke isolerede, og de er oftest ganske simple. Derfor kan man opleve, at der kommer meget kulde fra krybekælderen, hvilket kan være problematisk. Hvis man derfor ønsker isolering af krybekælder, så kan man med fordel vælge at gøre dette med Papiruld. Denne proces er nemlig utrolig nem, og den kan overstås på kort tid.

Papiruld som isoleringsspray

Vi sender en af vores fagfolk ud til din bolig, hvorefter isoleringsprocessen kan begyndes. Det sker ganske simpelt ved, at man sprayer en blanding af Papiruld og lim op i toppen af din krybekælder. Her sætter Papiruld sig direkte fast, og den vil skabe et tykt lag af isolering, som fungerer som en varm dyne, man ifører sin krybekælder. Dette er med til at stoppe eventuelle kuldeproblemer samtidig med, at Papiruld også bidrager til at bekæmpe fugtproblemer. Papiruld har nemlig nogle ganske essentielle fugttransporterende egenskaber, der gør det ideel til isolering af krybekælder.

CE-mærket isoleringsmateriale

Når du benytter dig af papiruld, så benytter du dig af et certificeret isoleringsmateriale, som lever op til alle de eksisterende standarder indenfor isolering. Du behøver derfor ikke at frygte ubehagelige overraskelser – tværtimod. Papiruld er et utroligt brugbart isoleringsmateriale, som har et væld af ekstra egenskaber, som du vil sætte pris på i isoleringssammenhæng. Papiruld yder stor modstandsdygtighed mod brandfare, og det er også sikret mod skimmel, råd og skadedyr. Kort sagt er Papiruld et ideelt isoleringsmateriale.

Rådgivning hos Papiruld Silkeborg

Søger du råd og vejledning vedrørende isolering af krybekælder i Silkeborg, Viborg, Horsens, Ikast eller omegn, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 11 89 83 eller mail info@papiruldsilkeborg.dk.