Ring og få et godt tilbud på 40 11 89 83

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

16 + 2 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Loftisolering

Det er af højeste vigtighed, at man ikke spilder meget varmeenergi, hvorfor man bør søge en grundig og effektiv loftisolering.

Dette er både gældende ved førstegangsisolering i nybyggeri, ligesom det er gældende ved efterisolering. Papiruld er et ganske brugbart materiale til loftisolering og papiruld kan dertil også pryde sig af sine miljøvenlige egenskaber. Man kan sagtens isolere med god samvittighed, hvis man benytter sig af papiruld. Vi udfører loftisolering i Silkeborg, Bording, Ikast, Viborg eller omegn.

Miljøvenlig loftisolering 

Papiruld er et isoleringsmateriale, som er produceret ud af genbrugsmaterialer. Der er her tale om genbrugte aviser. Dette gør det til et ganske miljøvenligt og CO2-neutralt produkt, som tager udgangspunkt i eksisterende overskydende produkter. Heldigvis er miljøvenligheden ikke den eneste egenskab, som papirulden har at byde på. Det har en lang række af brugbare egenskaber, som gør det til et ideelt isoleringsmateriale.

Papirulds mange facetter

Papiruld er først og fremmest et isoleringsgranulat. Det vil sige, at man granulerer genbrugte aviser, så man får et rigtigt fint og forstøvet isoleringsmateriale, som man da kan spraye ud. Dette fører til, at Papiruld fordeler sig jævnt. Det giver en isolering af høj kvalitet, da Papiruld kan trænge ned i alle de eksisterende sprækker og revner, som findes i mange bebyggelser. Denne jævne fordeling er med til at undgå hulrum og kuldebroer i isoleringen, hvilket gør selve isoleringen meget mere effektiv end den, man finder ved pladeisolering.

Høj isoleringsevne

Dertil er Papiruld generelt højt isolerende. Ikke nok med at papirulden isolerer den varme luft indendørs – Papiruld har også gode evner til lydisolering, hvorfor man kan undgå lydte boliger ved brugen af papiruld til loftisolering. 

Den praktiske loftisolering

Dertil er isolering med Papiruld ganske nemt udført. Faktisk kan papiruld blot sprayes ud over åbne loftkonstruktioner, hvor det enten lægger sig på eksisterende isolering eller direkte ovenpå konstruktionen. Her vil det tage form efter de eksisterende forhold, og det vil fordele sig jævnt og fladt, så det isolerer grundigt over hele bebyggelsen. Loftisolering findes ikke lettere end på denne facon.

Kontakt os på telefon 40 11 89 83 eller mail info@papiruldsilkeborg.dk for at få et godt tilbud på hjælp til loftisolering i Silkeborg, Bording, Ikast, Viborg eller omegn.