Ring og få et godt tilbud på 40 11 89 83

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

3 + 4 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Hulmursisolering

Hos Papiruld Silkeborg har vi flere års erfaring inden for branchen med hulmursisolering og kan skræddersy den helt rette løsning til netop dit behov.

Du kan trygt overlade opgaven til os, og den vil være overstået på ganske kort tid. Faktisk kan de fleste hulmursisoleringsopgaver overstås på en enkelt dag, og det vil derfor være en ganske kort proces for dig. Vi udfører hulmursisolering i Silkeborg, Herning, Viborg samt øvrige byer i Midtjylland.

Hulmursisolering med Papiruld Silkeborg

Hvis der er én ting, der er særlig ved Papiruld Silkeborg, så er det i særdeleshed vores brug af isoleringsmaterialet Papiruld. Når vi foretager hulmursisolering, sker dette med Papiruld, som er et ganske særligt materiale, der har nogle meget eftertragtede egenskaber. Disse egenskaber er alle positive indenfor isoleringsbranchen, da de bidrager noget ekstra til boligen, der isoleres.

Papirulds mange egenskaber

Først og fremmest mindskes brandrisikoen, hvis du isolerer med papiruld. Papiruld er et genbrugsmateriale der består af granulerede aviser. Dette granulat tilsættes mineralske salte, som har en brandmodstandsdygtig effekt. Derfor mindsker du brandrisikoen, hvis du isolerer med Papiruld.

Dertil har Papiruld nogle ganske fornuftige egenskaber inden for fugttransport. Papiruld er også modstandsdygtig mod råd, skimmel og skadedyr, hvorfor du ikke behøver at bekymre dig om dette, når du isolerer med Papiruld.

Sådan foregår hulmursisolering med Papiruld

Når du har isolering, der er gået i forfald, så kan der opstå et behov for hulmursisolering. Dette bunder i, at isoleringen kan glide fra hinanden, så der opstår hulrum mellem disse. Disse hulrum kaldes kuldebroer, når de tillader fri passage for luft. Kuldebroer tillader nemlig, at din varme luft siver direkte ud fra boligen. Derfor opleves kuldebroer som kolde områder i din mur, som du nemt kan mærke, hvis du blot holder hånden hen imod disse. Disse kuldebroer tærer på varmeregningen og dit generelle helbred. 

Papiruld bliver sprayet direkte ind i muren for at presse isoleringen sammen igen. Dette lukker hulrum og kuldebroer, og du vil derfor på kort tid have løst dit isoleringsproblem. 

Rådgivning hos Papiruld Silkeborg

Såfremt du går med overvejelser om at få en hjælpende hånd med isoleringsarbejdet, har du måske et behov for at blive rådgivet, så du kan træffe din beslutning om hulmursisolering. Derfor kan du blot tage kontakt til os hos Papiruld Silkeborg for yderligere information.

Vi løser en bred vifte af forskelligartede opgaver indenfor hulmursisolering i Silkeborg, Herning, Viborg samt øvrige byer i Midtjylland.

Ring til os på telefon: 40 11 89 83
Eller skriv til os på mail:  info@papiruldsilkeborg.dk