Ring og få et godt tilbud på 40 11 89 83

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

3 + 9 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Isolering

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er vigtigt at have isoleret sin bolig til punkt og prikke, og dette betyder, at du skal tage stilling til visse ting, hvis du søger isolering.

Du skal blandt andet vælge, hvilket materiale, du vil benytte dig af. Vi vil opfordre dig til at overveje brugbarheden af Papiruld som isoleringsmateriale, når du søger isolering. Vi rådgiver gerne om isolering i Silkeborg, Herning, Viborg el. omkringliggende byer i Midtjylland.

Isolering med Papiruld 

Papiruld er et granuleret isoleringsmateriale, der produceres miljøvenligt. Det er nemlig skabt ud fra genbrugte avismaterialer. Dette granulat tilsættes da mineralske salte, som er med til at yde en suveræn modstandsdygtighed overfor brand, så du sikrer dig selv imod ulykker. 

Papiruld har en lang række brugbarheder og egenskaber, som gør det ideelt til stort set alle typer af isoleringsbrug. Det er faktisk brugbart både til almindelig isolering og efterisolering.

Isolering og efterisolering med Papiruld

Papiruld kan reparere på eksisterende isoleringsproblemer lige så godt, som det kan bruges til at isolere helt fra bunden af. Hvis du har problemer med kuldebroer i din eksisterende isolering, så kan man ganske simpelt spraye Papiruld ind igennem huller i din mur. Her kan Papiruld presse de eksisterende plader af isolering op ad din ydervæg, hvilket lukker eventuelle kuldebroer. Dette løser altså hurtigt og let dine eksisterende isoleringsproblemer.

Omvendt kan Papiruld også blot bruges som det første valg af isoleringsmateriale, hvor det er lige så let at påføre. Her kan Papiruld lægge sig særdeles jævnt og fint fordelt, så det isolerer alle ujævnhederne. Derfor undgår man i høj grad kuldebroer, når man benytter sig af Papiruld.

Rådgivning hos Papiruld Silkeborg

Såfremt du ønsker hjælp til isolering i Silkeborg, Herning, Viborg el. Omkringliggende by i Midtjylland, er du altid velkommen til at kontakte Papiruld Silkeborg.
Telefonisk kontaktes vi på 40 11 89 83. 
Elektronisk findes vi på info@papiruldsilkeborg.dk.