Ring og få et godt tilbud på 40 11 89 83

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

2 + 6 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Om os

Der er mange gode grunde til at isolere med Papiruld: et sundere indeklima, lavere varmeregning og mange års holdbarhed.

Som autoriserede isolatører hos Papiruld Danmark A/S vejleder vi i klimavenlige løsninger, og af samme grund benytter vi kun Papiruld til isolering. 

Hvis du vælger os til at isolere din bolig, kan du forvente:

  • Grundig isolering af hulmure, lofter, gulve og kældre
  • Kompetent vejledning
  • 100 procent tilfredshed
  • At vi kommer til tiden 

Ring til os
Vi er godt klædt på til at vejlede dig om isolering og indeklima, så ring til os i dag og bestil et isoleringstjek. Det er helt gratis! Vi kører ud i hele Silkeborgområdet. Ring til os nu på 40 11 89 83 eller 21 45 69 65.

Algebehandling 
Udover isolering med Papiruld er vi specialiseret i algebehandling. Uanset hvor fantastisk stand et hustag er i, vil tiden efterlade sine spor i form af alger, som sætter sig som misfarvede pletter på dit tag, fliser eller mure. Det kan nemt afrenses med en effektiv algebehandling. Behandlingen forebygger samtidig ny algevækst. Samme behandling kan anvendes på fliser, belægningssten og murværk. 

Tilfredse kunder er et must
Du går aldrig galt i byen, hvis du vælger os til at isolere dit hus eller til algebehandling. Hos Papiruld Silkeborg siger vi altid, at vi samler på tilfredse kunder – og vi vil rigtig gerne have, at du bliver én af dem!

Kontakt os på 40 11 89 83 eller 21 45 69 65.

Årets Energi Isolatør 2019

Vi blev i april 2019 kåret til Årets Energi Isolatør 2019 for +5 ansatte. Det er en pris som uddeles af anmeldelsesportalen Anmeld Håndværker til landet bedste håndværkere pga bedømmelser fra kunder. Det er vi selvfølgelig umådeligt stolte over! 

Du kan læse alle vores bedømmelser her.